«Krav» til valpe kjøpere

Beagle fra Jarotoppen’s Kennel til deg som ønsker:

1. Å gå på jakt.

2. Vil ha en livlig hund med masse energi.

3. Har lyst til å være aktiv med hunden.

4. En stor hund i liten kropp.

5. Kjærlig og glad familiehund.

Beagler fra Jarotoppen’s Kennel er ikke til deg som:

1. Ikke har tid til å aktivisere og stimulere hunden i det daglige.

2. Forventer en hund som holder øye med deg hele tiden og som ikke går sine egne veier.

3. Beaglen bør ha en hundegård.

Mitt ønske er at valpene skal leveres til jegere.

Ønske om aktivt å gå på Utstilling og Jaktprøver osv.

——————–

Jakt.

Mitt mål er å ivareta rasen på best mulig måte, samt at valpene jeg leverer til ny eier får det så bra som mulig og vil kunne få de beste muligheter til å trives, synes jeg at valpene skal komme til eier som også vil benytte sin Beagle til det den aller helst vil, nemlig å jakte. Beagler fra meg bør få lov til å jakte, være i skogen og få lov til å utfolde seg.

Beaglen er i dag, kanskje den jakthundrasen som øker mest i forhold til andre raser, da den også er en veldig fin og god lynnet familiehund de månedene i året det ikke er jaktsesong, og en meget god jakthund er den også blitt, dette på grunn av at de fleste Beagle oppdrettere bevist avler den frem for å være en jakthund og ikke en stuegris.

Utstillinger, Jaktprøver, Blodspor og Ettersøk mm.

Jeg har ikke krav om dette men, ønske. Utstilling og jaktprøver er også god aktivitet for hunden. Ut fra utstilling og jaktprøver osv. får du dokumentasjon på hvordan din nye hund og dere selv utvikler dere som ekvipasje.

Jeg forhåndsregistrerer mine valper etter de er 6 uker dersom alle er solgt, slik at de er forsikret. Dette innebærer også at jeg forlanger et depositum av dere før registrering. Slik at jeg kan registrere ny valp på ny eier, fordelen med en slik ordning er at ny eier får registreringspapirer (Stamtavle) ved henting og overlevering av valpen.

 

Hundene blir levert med.

Registrert i NKK med Stamtavle.

Chip merket.

Vaksinert

Orm kur behandlet min 3 ganger

Helsebok

Valpe pakke med fòr

Skriv om gode råd osv.

Leverings klare ved ca 8 ukers alder.

Alle er hjertelig velkommen til et hyggelig besøk og Beagleprat hos meg og mine på Jarotoppen’s Kennel, kanskje nettopp du er den som hjelper oss og ivareta den videre utviklinga av rasen vår.

Til siden Kontakt muligheter